JKC Media: WordPress internetbureau in Eindhoven

Wil jij een WordPress website laten maken of een WordPress webshop laten maken? Als WordPress internetbureau in Eindhoven nemen wij die taak voor jou graag op ons. JKC Media staat voor resultaatgericht werken, persoonlijk contact en proactief handelen. Heb jij vragen of opmerkingen? Let us know en wij pakken het direct op. Een nieuwe website laten maken kan snel en zorgeloos met onze diensten. Het team van JKC Media maakt effectieve en vindbare WordPress websites en webshops.

Een WordPress website laten maken

Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van professionele websites met het WordPress CMS. Inmiddels al meer dan vijf jaar. Een WordPress website laten maken doen we met alle plezier voor al onze klanten. We nemen daarbij marketingtechnieken, SEO voor de zoekmachines en conversieoptimalisatie (CRO) mee. Onze kantoor is in het creatieve Strijp-S in de Brainport regio in Eindhoven. Als WordPress internetbureau in Eindhoven schakel je ons in voor een nieuwe website laten maken vanuit heel Nederland. 

Een WordPress webshop laten maken

Naast het maken van websites kun je ons ook inschakelen voor een WordPress webshop laten maken. Als WordPress internetbureau zetten voor jou een moderne en winstgevende webwinkel op. Automatisering speelt daarbij een grote rol, net als SEO en conversieoptimalisatie (CRO) zodat men de webshop ook gemakkelijk en goed kan vinden. 

Huisstijl ontwerp kosten

Je maakt een eerste indruk maar één keer. En die moet dus goed zijn. Een professionele huisstijl is voor iedere onderneming belangrijk. Je bepaalt jouw uitstraling met een professionele huisstijl. Daarmee laat je een positieve indruk achter bij opdrachtgevers. Als internetbureau in Eindhoven maken we niet alleen webshops en websites, maar ook volledige huisstijl ontwerpen. De kosten voor een huisstijl ontwerp vind je op onze dienstenpagina.

Content/teksten laten schrijven voor website

Een website moet naast de technische uitwerking ook goed gevuld zijn met relevante content. Content schrijven voor websites valt eveneens onder onze werkzaamheden. Heb jij sterke SEO-content nodig voor je website? We schrijven diverse soorten content: van webteksten tot blogs tot contentkalenders voor social media. Daarbij is SEO erg van belang zodat de content echt van waarde is voor jouw onderneming. Website teksten laten schrijven? Neem contact op en wij pakken onze digitale pen op. Bovendien voeren we ook complete SEO-campagnes uit. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *