De drie rechtsgebieden van Blue Legal advocaten | juristen

Advocaat arbeidsrecht

Een organisatie bestaat uit medewerkers. Niets is net zo ingewikkeld als mensen en samenwerken. Daarom zijn er veel regels en afspraken. Onze arbeidsrecht specialisten kennen die als geen ander. Als advocaat arbeidsrecht is het onze taak ervoor te zorgen dat uw organisatie goed ingericht is. Blue Legal geeft u advies, begeleidt u en onderhandelt voor uw onderneming. En mocht het nodig zijn, procederen we scherp voor uw bedrijf. Blue Legal heeft met het team alle expertise in huis. Naast onze expertise als advocaat arbeidsrecht maakt onze aanpak het verschil. We werken altijd in teamverband en kiezen de oplossing die voor uw onderneming het beste uitpakt. 

Ondernemingsrecht advocaat

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u heeft, het is altijd belangrijk uw zaken goed geregeld te hebben. Ondernemen is namelijk nooit zonder risico’s. U krijgt met uw bedrijf te maken met niet voor de hand liggende dingen. Elke stap in een organisatie vraagt om een sterke juridische basis. Een ondernemingsrecht advocaatmaakt daarin het verschil. Blue Legal kijkt samen met u naar risico’s en kansen. Als ondernemingsrecht advocaat gaan we aan de slag met een ondernemingsstructuur die bestand is tegen de toekomst. Samen kiezen we de juiste oplossing. 

Advocaat privacyrecht + advocaat ICT-recht

Er worden steeds vaker overeenkomsten gesloten zonder dat de partijen elkaar hebben gesproken. Daar gelden speciale regels bij. Een advocaat privacyrecht en advocaat ICT-recht kent die regels op zijn duimpje. Een jurist die IT begrijpt is echter ook van belang. De technologie ontwikkelt zich namelijk vaak een stuk sneller dan de wet. Het team van Blue Legal spreekt als advocaat privacyrecht en advocaat ICT-recht de taal en legt deze glashelder uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *