Demt-flex: aanpakkers in de bouw, techniek & (maak)industrie 

Zoek jij een baan in de bouw, techniek of maakindustrie? Of ben jij op zoek naar vakmensen voor die sectoren voor jouw bedrijf? Neem contact op met demt-flex: wij gaan voor jou aan de slag. 

Voor kandidaten

Of je nu zzp’er bent of een nieuwe baan wilt, neem een kijkje bij het werkaanbod en de vacatures van demt-flex. Zoek op trefwoorden, locatie, regio of vakgebied en zie gelijk onze vacatures en opdrachten. Ontdek meer in de vacature. En spreekt het jou aan wat je leest? Aarzel dan niet en solliciteer gelijk. En als je met vragen zit, helpt onze contactpersoon je graag verder.  Neem bijvoorbeeld een kijkje voor een cv monteur vacature of voor een opdracht als zzp installatie monteur

Voor opdrachtgevers

Heb jij per direct aanpakkers met vier rechterhanden nodig? Komt de deadline van het project steeds dichterbij, en zoek je iemand om die laatste fase goed te coördineren? Welke vakmensen je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt, demt-flex gaat voor jou op zoek. Binnen 48 uur. En met heel veel plezier. Dit zijn de sectoren en disciplines waar we sterk in zijn: de bouw, techniek en de (maak)industrie. 

Zo zijn we als uitzendbureau actief in (zzp-)detachering in de bouw. Schakel ons in voor zzp-bemiddeling, detachering en werving & selectiePersoneel in de bouw gezochtzoals timmermannen? Neem contact op met demt-flex. 

Naast de bouw zoeken wij ook toppers in de techniek, zowel uitzendkrachten als bemiddeling voor zzpTechnisch personeel gezocht, zoals een elektromonteur, lasser of loodgieter gezocht? Dien jouw aanvraag in of neem contact op. Het team van demt-flex staat voor je klaar. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *