Betrouwbare partner in webshop ontwikkeling

Bij JKC Media vind je de perfecte partner als je op zoek bent naar een betrouwbaar internetbureau voor de ontwikkeling van een hoogwaardige webshop. Onze specialisatie ligt in het bouwen van professionele webshops, met een bijzondere focus op het creëren van WordPress webwinkels. Of je nu een aantrekkelijke webshop wilt laten maken die gericht is op conversie of een platform dat eenvoudig te beheren is, JKC Media staat garant voor hoogwaardig vakmanschap.

Conversiegerichte wordPress webshops: meer dan slechts een website

Onze WordPress webshops gaan verder dan standaard websites; het zijn conversiegerichte online winkels die ontworpen zijn om jouw bedrijf te voorzien van meer klanten en omzet. Met een no-nonsense mentaliteit zorgen wij ervoor dat elk aspect van de webshop tot in de puntjes is afgewerkt. Begrijpend dat een winstgevende en moderne webwinkel essentieel is, nemen we zoveel mogelijk taken uit handen. Gebouwd met het krachtige WooCommerce-systeem binnen WordPress, bieden onze webshops niet alleen een aantrekkelijk ontwerp maar zijn ze ook eenvoudig zelf te beheren en uiterst efficiënt.

Bij JKC Media gaan we verder dan enkel het bouwen van een goed functionerende WordPress webshop. We denken proactief mee met de aanpak van jouw klantenservice, houden rekening met wet- en regelgeving, en implementeren effectieve marketingstrategieën. Onze aanpak omvat niet alleen zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO), maar ook een complete begeleiding van A tot Z. Vanaf €3295,- bieden wij een complete webshop die gemakkelijk te beheren is, vriendelijk voor Google en geoptimaliseerd voor conversie.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gesprek en ontdek hoe JKC Media jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met een professionele WordPress webshop. Ons kantoor bevindt zich in het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S, in het hart van de Brainport regio.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *