Uitzendbureau Proton

Proton Group: partner voor technisch talent en werkgevers

Ben jij een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur op zoek naar uitdagende kansen in de technische sector? Of zoek je als werkgever in de techniek het juiste personeel? Dan is Proton Group, hét technisch uitzendbureau, jouw ideale partner. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het matchen van technisch personeel met toonaangevende bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere provincies.

Technisch uitzendbureau

Als uitzendbureau in de techniek, met focus op elektrotechniek, zijn wij de brug tussen vakmensen en werkgevers. Onze techniek vacatures bieden uitdagende mogelijkheden in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, voor zowel vaste medewerkers als ZZP’ers. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van ons dynamische Proton team, of je nu lasser, mechanisch monteur, elektromonteur of een andere technische professional bent.

Wat maakt Proton Group uniek? Wij zijn geen gewoon uitzendbureau; wij vormen een team van gepassioneerde professionals, zowel werkgevers als collega’s in de techniek. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om jou als werkzoekende of werkgever zorgvuldig te begeleiden, met aandacht voor jouw specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Ben je als werkgever op zoek naar technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat klaar om snel en effectief de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul eenvoudig het formulier in op onze website, en wij gaan als bemiddelaar voor jouw bedrijf aan de slag, of je nu een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil jij jouw technische expertise inzetten bij gerenommeerde bedrijven? Ontdek onze openstaande vacatures voor werken in de techniek in jouw regio, waaronder Eindhoven, en druk op de knop om de eerste stap te zetten naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group: samen brengen we technisch talent en werkgevers succesvol samen. Maak deel uit van ons team, ontdek onze vacatures en bouw mee aan de toekomst van de techniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *