Logo Lucht en Ventilatie

Ventilatoren voor uw ventilatiesysteem

Bij Lucht & Ventilatie hebben we een uitgebreid assortiment ventilatoren die perfect passen bij diverse ventilatiebehoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van de luchtkwaliteit in huizen, kantoren, fabrieken of andere gebouwen, wij hebben de geschikte oplossingen voor u. Van ventilatieboxen tot kanaalventilatoren, en van kunststof ventilatoren tot boxventilatoren, ons aanbod omvat een breed scala aan typen om aan al uw specifieke eisen te voldoen.

  • Een essentieel onderdeel van elk mechanisch ventilatiesysteem is de ventilatiebox. Deze boxen zorgen ervoor dat vervuilde lucht via aangesloten kanalen wordt afgevoerd, waardoor een gezonde luchtkwaliteit behouden blijft. Onze ventilatieboxen zijn afgestemd op de grootte van uw gebouw en worden geleverd met verschillende accessoires voor optimale prestaties.
  • Voor situaties waarin grote volumes lucht moeten worden verplaatst, bieden we centrifugaalventilatoren aan. Deze ventilatoren kunnen hoge druk genereren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en aansluitingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Axiaalventilatoren zijn perfect geschikt voor situaties waarin grote luchtvolumes moeten worden verplaatst met minimale ruimte-inname. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden uitgerust met diverse regelingen en accessoires voor maximale flexibiliteit.
  • Onze kunststof ventilatoren zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen agressieve omgevingen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties. Deze ventilatoren zijn ideaal voor sectoren waarin zure dampen een rol spelen.
  • Voor ventilatie op het dak bieden we dakafzuigventilatoren aan die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en geschikt zijn voor zowel platte als hellende daken. Deze ventilatoren kunnen worden uitgerust met accessoires zoals zelfsluitende kleppen voor optimale prestaties.
  • Tot slot bieden we ook geluidgedempte boxventilatoren en kanaalventilatoren aan voor diverse omgevingen, zoals kantoren, bedrijven en professionele keukens. Deze ventilatoren zijn ontworpen om een laag geluidsniveau te bieden bij hoge druk, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin geluidsreductie van groot belang is.

Kortom, bij Lucht & Ventilatie vindt u een ruime keuze aan ventilatoren om te voldoen aan al uw ventilatiebehoeften, ongeacht of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *