Uitzendbureau Proton

Zoek je werk als technische zzp’er? Kijk bij de Proton Group!

Ben jij bekwaam in technische vaardigheden? Bij Proton Group, ons uitzendbureau gespecialiseerd in technisch personeel, streven we ernaar om jou als zelfstandige professional te verbinden met de juiste werkgever. We zijn constant op zoek naar betrouwbare en bekwame individuen om ons team te versterken. Bekijk hieronder snel de beschikbare mogelijkheden bij ons bureau!

Kansen in techniek

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is Proton Group toegewijd aan het leveren van technisch personeel, ook voor zzp’ers. Onze kernwaarde is ervoor te zorgen dat de juiste personen op de juiste plaats terechtkomen. We focussen ons op de dynamische technische sector en bieden vacatures aan in verschillende vakgebieden, zoals elektro- en installatietechniek.

Technische vacatures in de regio Eindhoven

Onze activiteiten strekken zich uit vanuit het prachtige Brabant, met Eindhoven als een van onze centrale locaties. Hoewel onze kantoren zich bevinden in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle delen van het land, zelfs buiten Brabant, Limburg en Zuid-Holland. We bedienen ook regio’s zoals Zeeland, Utrecht en Groningen.

ZZP vacatures

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel zijn we verspreid over heel Nederland, met vacatures voor verschillende technische opdrachten, waaronder zzp-werkvoorbereider (in Limburg), zzp-monteur, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter of lasser (ook voor zzp lassers).

Proton Group uitzendbureau

Ontdek al onze vacatures, variërend van zzp-elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we graag enthousiaste en bekwame collega’s die vol energie aan de slag willen bij een bedrijf in hun directe omgeving.

Word lid van het Proton Team – Laat snel van je horen! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *