Logo Lucht en Ventilatie

Ronde hulpstukken nodig? Kijk bij Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie hebben we een breed assortiment aan hulpstukken voor ronde kanalen om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem soepel draait. De spiraalbuizen, beter bekend als spirobuizen, zijn het middelpunt van ons aanbod en zorgen voor een vlekkeloze luchtstroom. Ze dienen als de kern van uw ventilatiesysteem en kunnen naadloos worden gecombineerd met verschillende hulpstukken.

Het verbinden van buizen en hulpstukken wordt vereenvoudigd dankzij onze koppelstukken, die een stevige verbinding garanderen tussen twee buisuiteinden. Om buizen af te sluiten en te beschermen tegen externe invloeden, bieden we een divers assortiment deksels die perfect passen op onze spiraalbuizen.

Naast deze essentiële hulpstukken voor verbindingen, hebben we ook oplossingen om regeninslag te voorkomen. Stormkragen bieden een effectieve bescherming tegen neerslag bij dakdoorvoeren, terwijl dakkappen/regenkappen en deflectorkappen regenwater buiten het kanaal houden en veilig afvoeren. Onze dakdoorvoeren zijn speciaal ontworpen voor een waterdichte afdichting op platte daken, waardoor ze perfect zijn voor ventilatie- en rookkanalen.

Producten die functioneel, hoogwaardig en duurzaam zijn

We bieden tevens oplossingen voor het verbinden van kanalen en hulpstukken. Zadelstukken maken het mogelijk om buizen aan muren of plafonds te bevestigen, terwijl verloopstukken een naadloze overgang creëren tussen buizen met verschillende diameters. T-stukken, broekstukken en bochten bieden flexibiliteit bij het leiden van kanalen in diverse richtingen.

Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver, bij Lucht & Ventilatie vindt u alles wat u nodig heeft om uw ventilatiesysteem efficiënt en betrouwbaar te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *