Nieuwe website laten ontwikkelen? Zo pakt internetbureau JKC Media dat aan!

Bij JKC Media hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en streven we naar perfectie in al onze projecten. Onze aanpak draait om heldere communicatie, transparantie en het leveren van hoogwaardige resultaten die voldoen aan de behoeften en doelen van onze klanten. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het eindproduct staan we klaar om te luisteren, te adviseren en samen te werken aan een website of webshop die niet alleen indruk maakt, maar ook effectief is. Met een focus op creativiteit, betrouwbaarheid en efficiëntie zorgen we ervoor dat elk project succesvol verloopt.

1. Kennismaking

Wanneer je besluit dat het tijd is voor een nieuwe website, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail of zelfs postduif als dat je voorkeur heeft. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we jouw behoeften en ontvang je meteen een kostenraming. Geen verborgen kosten, alleen helderheid.

2. Persoonlijk overleg

Wij geloven in persoonlijke interactie. Daarom komen we graag bij jou langs. We luisteren naar jouw wensen en delen onze expertise. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakte offerte op en brainstormen we vrijblijvend over jouw concept en bedrijf. Onze samenwerking is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw bedrijf en onze expertise als WordPress internetbureau.

3. Offerte

Na ons persoonlijke gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte. Hierin vind je al jouw wensen, doelen, technische vereisten, onze aanpak en natuurlijk de kosten voor het ontwikkelen van jouw website of webshop. Zo weet je precies wat je kunt verwachten voordat we van start gaan.

4. Projectstart

Voordat we beginnen met de bouw van jouw website, voeren we een grondig SEO-onderzoek uit. Dit stelt ons in staat om relevante zoekwoorden te identificeren en jouw website hoger in de zoekresultaten van Google te laten verschijnen. Binnen twee weken presenteren we een functioneel websiteontwerp waarop je feedback kunt geven.

5. Optimalisatie en livegang

We blijven aanpassingen maken totdat jij volledig tevreden bent. Pas dan gaat de website live. We controleren alles zorgvuldig en zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt in alle moderne browsers en goed vindbaar is in zoekmachines.

6. Ondersteuning na lancering

Een website is nooit volledig ‘af’. Daarom bieden we drie maanden gratis service en onderhoud na de lancering. We zorgen voor back-ups, updates en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we optionele onderhoudscontracten aan voor verdere optimalisatie en SEO-campagnes om je website nog beter vindbaar te maken.

Bij JKC Media streven we naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie, kwaliteit en jouw tevredenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *