Uitzendbureau Proton

Vacatures door het hele land: technisch uitzendbureau Proton Group

Bij de Proton Group, een vooraanstaand uitzendbureau gespecialiseerd in technische functies, liggen er diverse mogelijkheden in verschillende provincies en steden verspreid over het hele land. We zijn gespecialiseerd in het matchen van vakmensen en werkgevers in verschillende technische sectoren zoals elektrotechniek, lassen, en mechanische montage. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je zeker een passende vacature die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Neem een kijkje bij al onze beschikbare vacatures.

  • In Noord-Brabant, waar de technische industrie bekend staat om zijn innovatie, hebben we boeiende kansen in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Bijvoorbeeld, denk aan vacatures voor CNC-kanter in Tilburg, waar je de mogelijkheid hebt om je expertise te tonen bij vooraanstaande bedrijven in de metaalbewerking. Of misschien spreekt de vacature voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of die voor elektromonteur in Eindhoven, je aan.
  • Ook in Limburg zijn er volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld reageren op vacatures voor werkvoorbereider of elektromonteur in Limburg, waar we op zoek zijn naar gedreven professionals die willen werken bij toonaangevende bedrijven in deze regio.
  • Gelderland, met zijn bloeiende technologische sector, biedt ook kansen voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een cruciale rol speelt in zowel de logistieke als technische sector, hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze vacature voor loodgieter in Rotterdam mogelijk iets voor jou.
  • En laten we Zeeland niet vergeten, waar ook de technische sector in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de juiste plek.

Al meer dan 20 jaar zijn wij als Proton Group specialisten in onze branche. Met ons ervaren team en uitgebreide netwerk van werkgevers in de techniek zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Wacht niet langer en sluit je aan bij ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *