Uitzendbureau Proton

Zzp werkaanbod door heel Nederland – technisch uitzendbureau Proton Group

Het technische uitzendbureau Proton Group biedt freelance werkgelegenheid door heel Nederland aan. Als een vooraanstaand bureau in de technische sector bemiddelen wij tussen freelancers en opdrachtgevers in verschillende provincies en steden. Of je nu gespecialiseerd bent als lasser, mechanisch monteur of elektromonteur, bij ons vind je de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Verken ons aanbod van zzp opdrachten.

  • In Noord-Brabant, een provincie bekend om zijn innovatieve technische industrie, hebben we boeiende opdrachten in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Bijvoorbeeld posities zoals CNC-kanter in Tilburg, waar je je expertise kunt laten zien bij vooraanstaande bedrijven in de metaalbewerking. Ook zijn er opdrachten voor werkvoorbereiders in de elektrotechniek in Tilburg en voor elektromonteurs in Eindhoven.
  • In Limburg zijn er ook mogelijkheden, zoals opdrachten voor werkvoorbereiders en elektromonteurs bij vooraanstaande bedrijven in de regio.
  • Gelderland, met zijn bloeiende technologische sector, biedt ook kansen voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, met de haven van Rotterdam als belangrijke speler, hebben we een breed scala aan opdrachten beschikbaar, zoals voor ervaren loodgieters in Rotterdam.
  • Ook in Zeeland en Utrecht zijn er diverse mogelijkheden voor freelance opdrachten in de technische sector, zoals voor elektromonteurs, lassers en mechanische monteurs.

Proton Group heeft meer dan 20 jaar ervaring als specialist in de branche. Met ons ervaren team en uitgebreide netwerk van opdrachtgevers zorgen we ervoor dat freelance professionals op de juiste plek terechtkomen. Sluit je bij ons aan en ontdek jouw volgende freelance opdracht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *