Uitzendbureau Proton

Zzp opdrachten door het hele land bij technisch uitzendbureau Proton Group

Bij Proton Group, een vooraanstaand technisch uitzendbureau, zijn er talloze kansen voor freelancers om te werken in verschillende provincies en steden door het hele land. Als gespecialiseerd bureau in de techniek verbinden wij vakmensen met opdrachtgevers in sectoren zoals elektrotechniek, lassen, mechanische montage en meer. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je de ideale opdracht die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Bekijk ons aanbod voor zzp’ers.

  • In Noord-Brabant, een provincie bekend om zijn innovatieve technische sector, hebben wij boeiende opdrachten in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht voor CNC-kanter in Tilburg, waar je jouw expertise kunt tonen bij vooraanstaande metaalbewerkingsbedrijven. Of een opdracht voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of een opdracht voor elektromonteur in Eindhoven.
  • Ook in Limburg kun je aan de slag. Reageer bijvoorbeeld op de opdracht voor werkvoorbereider of elektromonteur in Limburg, waar we op zoek zijn naar een gedreven professional om bij vooraanstaande bedrijven in deze regio te werken.
  • Daarnaast hebben we in Gelderland, een provincie met een bloeiende technologische sector, volop mogelijkheden voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een centrale rol speelt in de logistieke en technische sector, bieden we een breed scala aan opdrachten. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze opdracht voor loodgieter in Rotterdam wellicht iets voor jou.
  • En laten we Zeeland niet vergeten, waar de technische sector eveneens volop in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste opdracht of als zzp’er aan de slag wilt, ons team helpt je graag op weg naar de juiste plek.
  • In de provincie Utrecht biedt Proton Group diverse zzp-opdrachten aan voor technische vakmensen, zoals elektromonteurs, lassers en mechanische monteurs.

Ontdek de mogelijkheden bij Proton Group en vind de perfecte freelance opdracht in Utrecht! Al meer dan 20 jaar zijn wij bij Proton Group specialisten in onze branche. Met ons team van ervaren collega’s en ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in de techniek, zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Wacht niet langer en sluit je aan bij ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *