De drie rechtsgebieden van Blue Legal advocaten | juristen

Advocaat arbeidsrecht

Een organisatie bestaat uit medewerkers. Niets is net zo ingewikkeld als mensen en samenwerken. Daarom zijn er veel regels en afspraken. Onze arbeidsrecht specialisten kennen die als geen ander. Als advocaat arbeidsrecht is het onze taak ervoor te zorgen dat uw organisatie goed ingericht is. Blue Legal geeft u advies, begeleidt u en onderhandelt voor uw onderneming. En mocht het nodig zijn, procederen we scherp voor uw bedrijf. Blue Legal heeft met het team alle expertise in huis. Naast onze expertise als advocaat arbeidsrecht maakt onze aanpak het verschil. We werken altijd in teamverband en kiezen de oplossing die voor uw onderneming het beste uitpakt. Zo geven we u bijvoorbeeld meer informatie over het afspiegelingsbeginsel voor het UWV

Ondernemingsrecht advocaat

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u heeft, het is altijd belangrijk uw zaken goed geregeld te hebben. Ondernemen is namelijk nooit zonder risico’s. U krijgt met uw bedrijf te maken met niet voor de hand liggende dingen. Elke stap in een organisatie vraagt om een sterke juridische basis. Een ondernemingsrecht advocaat (een advocaat voor bedrijven) of in house jurist maakt daarin het verschil. Blue Legal kijkt als bedrijfsjurist samen met u naar risico’s en kansen. Als ondernemingsrecht advocaat gaan we aan de slag met een ondernemingsstructuur die bestand is tegen de toekomst. Samen kiezen we de juiste oplossing, bijvoorbeeld met onze legal counsel service, advies over reorganisatie regels of advies over incasso inschakelen. We bieden ook juridische hulp in het Engels voor corporate law.

Advocaat privacyrecht + advocaat ICT-recht

Er worden steeds vaker overeenkomsten gesloten zonder dat de partijen elkaar hebben gesproken. Daar gelden speciale regels bij. Een advocaat privacyrecht en advocaat ICT-recht kent die regels op zijn duimpje. Een jurist die IT begrijpt is echter ook van belang. De technologie ontwikkelt zich namelijk vaak een stuk sneller dan de wet. Het team van Blue Legal spreekt als advocaat privacyrecht en advocaat ICT-recht de taal en legt deze glashelder uit.

Blue Legal is ook actief in compliance en datalekken, in reorganisatie en helpt met het sociaal plan bij reorganisatie, en helpt met compliance bijvoorbeeld met een compliance check/audit, hulp bij risk compliance of bij een datalek melden in het datalekregister. Ook voor advies als M&A advocaat (een bedrijfsovername advies voor o.a. het personeel) bij een fusie of overname staat Blue Legal voor u klaar.