De roosters van Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie voorziet in al uw eisen op het gebied van ventilatieroosters. Onze gevarieerde selectie ventilatieroosters is van cruciaal belang voor zowel ventilatiesystemen als natuurlijke ventilatie, waardoor u de luchttoevoer en -afvoer van ventilatielucht nauwkeurig kunt reguleren. Deze roosters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Voorbeelden van beschikbare opties zijn gevelroosters, nozzles/jet roosters, plafondroosters en kanaalroosters.

Ons assortiment aan roosters

De gevelroosters die wij aanbieden, zijn speciaal ontworpen om een soepele luchtstroom zowel van binnen naar buiten als omgekeerd mogelijk te maken. Ze worden op buitenmuren geplaatst en zijn stevig genoeg om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Veel van deze roosters zijn voorzien van insectengaas om ongewenste insecten buiten te houden. Ze zijn geschikt voor het afvoeren van lucht bij toepassingen zoals afzuigkappen, gaskachels of drogers, en kunnen tevens worden gebruikt voor externe luchttoevoer bij hout- of pelletkachels.

Voor binnengebruik biedt Lucht & Ventilatie plafondroosters als een alternatieve optie. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunt u kiezen tussen toevoer of afvoer en de gewenste vorm van het rooster (vierkant of rond). Deze plafondroosters maken het mogelijk om lucht met verschillende temperaturen toe te voeren, wat geschikt is voor zowel het koelen als verwarmen van ruimtes. Speciaal ontworpen voor panden met platen voor systeemplafonds, zijn er plafondroosters beschikbaar inclusief bijbehorende lichtgewicht geïsoleerde plenumbox voor een optimale luchtverdeling.

Onze kanaalroosters zijn specifiek ontworpen voor ronde ventilatiekanalen, zoals spirobuizen. Een voorbeeld uit ons assortiment is de KRR-kanaalrooster, met handmatig verstelbare horizontale lamellen om de luchtrichting aan te passen. Met een speciale hoeveelheidsregelaar kunt u bovendien nauwkeurig de luchthoeveelheid instellen, waardoor het rooster flexibel kan worden aangepast aan uw specifieke ventilatiebehoeften.