JKC Media: ontwikkelaar voor WordPress-websites in Eindhoven

Laat JKC Media jouw WordPress-website vormgeven. Als je overweegt om een website te laten maken, bieden wij diverse oplossingen, met de nadruk op het ontwerpen van WordPress-websites. Onze inzet voor precisie, gecombineerd met een pragmatische aanpak, leidt tot websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten het ontwikkelen van zakelijke websites, op maat gemaakte oplossingen, professionele ontwerpen en eenvoudige webpagina’s. Of je nu een geheel nieuwe website wilt of een upgrade van je huidige site, JKC Media staat paraat om te assisteren. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom nemen we de tijd om jouw onderneming te begrijpen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Bij het creëren van een WordPress-website bieden wij een volledig pakket aan. We integreren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, waarbij we belangrijke marketingtechnieken zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO) toepassen. Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Eindhoven Strijp-S, in het centrum van de innovatieve Brainport-regio.

Bedrijfswebsite laten maken

De kosten voor het laten ontwikkelen van een bedrijfswebsite variëren op basis van jouw specifieke wensen. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een gedetailleerde offerte is een persoonlijk gesprek noodzakelijk. JKC Media hanteert een vast projecttarief, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Onze WordPress-websites zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor Google en gericht op conversie. We streven ernaar om je website binnen een redelijke termijn live te hebben, rekening houdend met jouw specifieke eisen en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor zich in Eindhoven bevindt, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je ondersteunen bij het versterken van jouw positie op het internet.