Uitzendbureau Proton

Uitzendbureau in de techniek Proton zorgt voor de juiste match

In de wereld van de techniek verandert alles continu. Daarmee is de vraag naar technisch personeel erg groot en alsmaar groeiend. De juiste werkgevers met de juiste werknemers matchen is daarom erg belangrijk. Uitzendbureau in techniek Proton Group B.V. helpt een handje in dat proces. Als uitzendbureau in Eindhoven in bijvoorbeeld elektrotechniek vacatures, banen als lasser, banen in de installatietechniek en machinebouw vacatures staat ons team klaar voor zowel werkgevers als medewerkers in die branche. 

Proton Group is al meer dan twintig jaar specialist in de sector techniek als uitzendbureau in Eindhoven en uitzendbureau in techniek. Enthousiasme staat bij ons centraal: we zitten boordevol energie. Als uitzendbureau in techniek hebben wij een expertise in het uitzenden en detacheren van technisch personeel. Bij ons werken vakmensen in branches als de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. We zoeken altijd naar collega’s vol enthousiasme die de juiste kennis en kunde in huis hebben. Denk aan werk als lasserwerkvoorbereider (in de bouw of techniek), technisch tekenaar, assemblage medewerker, machine operatorloodgietercnc operator of lasser Mig Mag. Onze zoektocht naar enthousiaste collega’s die de juiste kennis in huis hebben gaat altijd door. Zo hebben we vacatures in provincies als Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland.

Er staat een uitdagende baan bij Proton op je te wachten, met een mooi salaris erbij. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal, daar krijg je dan ook alle tijd voor. We helpen bijvoorbeeld met coaching en opleiding. Zo ontwikkel jij je tot een topper in de techniek. Samenwerken met collega’s aan mooie projecten, als ZZP’er of in dienstverband, bij onze opdrachtgevers. Vaak zijn dat ondernemingen met specialisaties en een bekende naam in de omgeving. Onze mensen zijn te vinden in heel Nederland, bijvoorbeeld bij vacatures voor cnc kanter of werkvoorbereider in Tilburg, loodgieter in Rotterdam of elektromonteur in Limburg.

Proton heeft als uitzendbureau in de techniek allerlei vacatures openstaan in regio Eindhoven en daarbuiten, bijvoorbeeld in de installatietechniek. Je kunt daarbij denken aan vacatures als installatiemonteur, zelfstandig engineer/tekenaar, elektromonteur en loodgieter. We staan klaar voor zowel werkgevers als medewerkers. Zo maken wij de perfecte matches in de techniek.