Vind werk via uitzendbureau Inventus in Etten-Leur

Verbinding is ons uitzendbureau in West-Brabant in Etten-Leur erg belangrijk. Al vijftien jaar detacheren we personeel, werven & selecteren we en zenden we uit. Ons doel is op een energieke wijze personeel uitdagen het beste uit zichzelf naar boven te halen en daarin te blijven ontwikkelen. Wanneer je bij ons uitzendbureau in Etten-Leur op bezoek komt, ontmoet je een vernieuwd team dat met groot enthousiasme het juiste werk voor kandidaten zoekt in Etten-Leur of de nabije regio. Inventus heeft een uitgebreid netwerk in de regio Etten-Leur, waarmee we voor kandidaten de juiste plek weten te vinden met vacatures in Brabant. In Etten-Leur of andere steden in Brabant: Oud GastelRoosendaal,Breda, MoerdijkKlundertRucphen en Zevenbergen. Een voorbeeld van een vacature is die voor administratief medewerker in Etten-Leur.

Tijdens onze procedures voor sollicitatie kunnen we onze Talenten Motivatie Analyse inschakelen: een effectieve aanpak die we met ons uitzendbureau aan kandidaten als optie kunnen voorleggen. Met de TMA kom je achter de talenten en drijfveren van kandidaten. Zo koppelen we hen aan de juiste werkgever/ het juiste bedrijf. De uitkomst van de eventuele TMA gaat mee met beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten, selectievragen en re-integratie vraagstukken.

Inventus: uitzendbureau gevestigd in Etten-Leur

We hebben een flink aantal vacatures in Etten-Leur en omgeving, zowel werk voor studenten, vacatures voor een vaste baan en parttime vacatures. Ons doel is jou als kandidaat op een enthousiaste manier uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen en te blijven groeien, bijvoorbeeld bij werk voor studenten. Het team van Inventus zoekt met plezier de geschikte baan voor jou in Etten-Leur of ergens in de nabije regio met vacatures in de uitzendbranche. Ons uitzendbureau heeft een flink netwerk. Op die manier vinden we voor jou het juiste werk. Denk aan werk in Etten-Leur, Breda, Oud-Gastel, Roosendaal en omgeving zoals heftruck chauffeur vacatures,  logistieke vacatures/werk in de logistiek, agrarische vacatures, een baan als magazijn medewerker, een baan voor commercieel medewerkervacatures voor operator of een productie vacature.